VERSTERK ONS TEAM

We zijn vaak op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde (arbeidsrecht)advocaten, marketeers en stagiaires die ons team komen versterken. Blijf deze pagina volgen voor de meest recente vacatures.

We zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht en richten ons op high end arbeidsrecht, vaak met een internationale component.
We leggen de focus op advies, ondersteuning en betrokkenheid. Onze adviserende rol is afgestemd op de wensen van onze cliënten.
Meer dan 40 jaar ervaring in het ondersteunen van cliënten bij complexe arbeidsrecht kwesties. Dit maakt Doorn en Keizer een uitdagende plek voor studenten en baanzoekers die carrière willen maken in de wereld van het arbeidsrecht.
Het kantoor van Doorn en Keizer ligt prachtig aan het IJ en ligt op maar 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Perfect bereikbaar voor auto’s en met het OV.

STAGEPLAATSEN

STUDENTEN  •  AMSTERDAM

Doorn en Keizer Arbeidsrechtsadvocaten zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde stagiaires die drie maanden aan de slag willen bij ons. Jouw motivatiebrief, cijferlijst en CV kun je mailen naar info@denklaw.nl.
Neem contact met ons op voor meer informatie over de sollicitatieprocedure.

VERSTERK ONS TEAM.

    Wij nemen uw privacy serieus.