Kiki Manse

Associate

+31 6 29 77 32 30

k.manse@denklaw.nl

LinkedIn

Lidmaatschappen

Naast haar studies is Kiki actief geweest als bestuurslid van de studievereniging van de master civiel recht ‘Suum Cuique’. Daarnaast is zij lid van de Jonge Balie Amsterdam en lid van de Vereniging voor Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA).

Talen

Nederlands en Engels

Specialismen

Kiki adviseert Nederlandse en buitenlandse ondernemingen en procedeert over arbeidsrechtelijke kwesties, waaronder

  • arbeidscontracten
  • handboeken personeel
  • (collectieve) beëindiging van de dienstbetrekking
  • (statutair) bestuurders
  • (internationale) detacheringen (immigratierecht)
  • medenzeggenschap
  • (collectieve arbeids)overeenkomsten
  • overgang van ondernemingen (TUPE)
  • arbeidsongeschiktheid
  • gelijke behandeling, etc.

Opleiding en Carriére

Kiki is associate bij Doorn en Keizer. Zij heeft zowel rechten als psychologie gestudeerd. In 2012 heeft zij haar master Klinische Neuropsychologie afgerond en in 2013 haar master Civiel Recht met als speciaal aandachtsgebied het arbeidsrecht. Tijdens haar studies heeft zij diverse stages gelopen waaronder bij Nauta Dutilh en bij het Ressortsparket in Den Haag. Tijdens haar master heeft zij ook een onderzoeksstage gedaan bij Heerema Marine Contractors in Leiden.

Na het behalen van haar master rechtsgeleerdheid is zij haar carrière gestart bij een niche arbeidsrechtkantoor. Per 1 september 2017 is zij werkzaam bij Doorn en Keizer. In 2020 heeft Kiki de specialisatieopleiding arbeidsrecht met goed gevolg aan de Grotius Academie afgerond.

Lidmaatschappen

Naast haar studies is Kiki actief geweest als bestuurslid van de studievereniging van de master civiel recht ‘Suum Cuique’. Daarnaast is zij lid van de Jonge Balie Amsterdam, lid van de Vereniging voor Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA) en AIJA (Association International des Jeunes Avocats). Sinds februari 2019 is zij secretaris van het bestuur van de Stichting Jonge Balie Nederland (‘SJBN’), een stichting die de belangen behartigt van jonge advocaten in Nederland.

Nevenactiviteiten en Publicaties

Kiki heeft bijdragen geleverd aan de jaarlijkse “Ius Laboris Immigration Guide” van Ius Laboris. Daarnaast werkt Kiki jaarlijks mee aan een publicatie over het Nederlandse arbeidsrecht in “International Labor & Employment Laws”, een uitgave van de American Bar Association.

Registratie

Kiki Manse heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: arbeidsrecht.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

GEVESTIGD IN AMSTERDAM. ONS WERKVELD IS DE HELE WERELD.

Matthijs Roest Crollius

MATTHIJS ROEST CROLLIUS

SENIOR ASSOCIATE
Rachid Aolad-Si Mhammad

RACHID AOLAD-SI M'HAMMAD

SENIOR ASSOCIATE
Kiki Manse

KIKI
MANSE

ASSOCIATE