Rachid Aolad-Si M’hammad

Senior Associate

+31 6 21 13 59 44

r.aoladsi@denklaw.nl

LinkedIn

Lidmaatschappen

Rachid Aolad-Si is lid van: Nederlandse Vereniging voor Arbeidsrecht en Association International des Jeunes Avocats (AIJA).

Talen

Nederlands en Engels

Specialismen

Rachid Aolad-Si adviseert Nederlandse en buitenlandse ondernemingen, maar ook directeuren en werknemers.

Opleiding en Carriére

Rachid Aolad-Si heeft gestudeerd aan Universiteit van Amsterdam. Hij is advocaat sinds 2008. In 2015 heeft Rachid de specialisatieopleiding arbeidsrecht aan de Grotius Academie afgerond (cum laude). Klik op zijn LinkedIn pagina voor meer informatie.

Lidmaatschappen

Rachid Aolad-Si is lid van: Nederlandse Vereniging voor Arbeidsrecht en Association International des Jeunes Avocats (AIJA).

Nevenactiviteiten en Publicaties

Rachid Aolad-Si werkt jaarlijks mee aan een publicatie, geeft als gastdocent les bij OSR (cursus basis pensioenrecht), geeft regelmatig presentaties aan jongeren over zijn vak (o.m. Stichting Nowhere) en is gespreksleider intervisie.

Registratie

Rachid Aolad-Si heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: arbeidsrecht en privacyrecht.

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

GEVESTIGD IN AMSTERDAM. ONS WERKVELD IS DE HELE WERELD.

Matthijs Roest Crollius

MATTHIJS ROEST CROLLIUS

SENIOR ASSOCIATE
Rachid Aolad-Si Mhammad

RACHID AOLAD-SI M'HAMMAD

SENIOR ASSOCIATE
Kiki Manse

KIKI
MANSE

ASSOCIATE