Doorn en Keizer Human Resource Seminar 2014

Op 17 juni 2014 heeft het HR seminar van Doorn en Keizer plaatsgevonden. Tijdens het HR seminar zijn de nieuwe Wet Werk en Zekerheid, fiscale actualiteiten en social media op de werkvloer tegen het licht gehouden. In het Amsterdamse DoubleTree Hotel troffen de genodigden en de arbeidsrechtadvocaten van Doorn en Keizer en onze gastspreker van Taxand Nederland elkaar om een inspirerende kennissessie te ervaren. Na afloop was er tijdens de borrel in de Sky lounge van het hotel gelegenheid om nader kennis te maken en vragen te beantwoorden. Doorn en Keizer kijkt met groot genoegen terug op het HR seminar en hoopt u volgend jaar (weer) te mogen verwelkomen.

Het programma

Welkomstwoord

De dag werd geopend met het welkomstwoord door Martine Hoogendoorn, Partner Arbeidsrecht.

Actualiteiten loonbelasting en sociale zekerheid

Vervolgens heeft gastspreker Chris van Wijngaarden, Partner Compensation Tax Service Line van Taxand Nederland, een update gegeven van onder meer de werkkostenregeling aan de hand van praktische voorbeelden.

Klik op de link voor de presentatie fiscale actualiteiten.

Wet Werk en Zekerheid            

Wietje de Muinck Keizer, Partner Arbeidsrecht, en Matthijs Roest Crollius, Senior Associate, hebben de grote gevolgen van de nieuwe Wet Werk en Zekerheid in details besproken.

Klik op de link voor de presentatie Wet Werk en Zekerheid.

Social media op de werkvloer

Martine Hoogendoorn, Partner Arbeidsrecht, en Rachid Aolad-Si M’hammad, Senior Associate, hebben de do’s en don’ts van social media op de werkvloer besproken.

Klik op de link voor de presentatie social media op de werkvloer.

Borrel

Het HR seminar werd afgesloten met een gezellige borrel, waar onder het genot van een hapje en een drankje nog eens nagepraat kon worden.