E-book Wet Werk en Zekerheid

Vanaf 1 januari en 1 juli 2015 zal de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) het arbeidsrecht grondig wijzigen.

Download nu het door ons opgestelde E-book met daarin een overzicht van alle WWZ wijzigingen en tips en tricks voor de dagelijkse HR-praktijk. Klik op de link om te downloaden: E-book Wet Werk en Zekerheid Doorn en Keizer Arbeidsrechtadvocaten.

Mocht u willen onderzoeken of uw templates WWZ-proof zijn, dan kunnen wij een quick-scan verrichten. Ook kunt u zich aanmelden voor onze nieuwe CAO-alert door te mailen naar info@denklaw.nl, waarbij wij u periodiek op de hoogte houden van de CAO-wijzigingen die van belang zijn voor uw onderneming.

Indien u vragen heeft over de WWZ, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Wij wensen u hierbij alvast goede feestdagen en een gelukkig jaarwisseling toe!

Met vriendelijke groet,

 

Doorn en Keizer Arbeidsrechtadvocaten

Wietje de Muinck Keizer, Martine Hoogendoorn, Matthijs Roest Crollius, Rachid Aolad-Si M’hammad & Nicky de Groot