Status update

Onze advocaten geven trainingen in arbeids- en privacyrecht en nemen deel aan congressen in binnen- en buitenland.

21 januari 2016: onze partner Wietje de Muinck Keizer gaf een training in Nederlands arbeidsrecht bij JSB Training and Development in Londen, Verenigd Koninkrijk.

februari-maart 2016: onze partner Wietje de Muinck Keizer en senior associate Matthijs Roest Crollius hebben een bijdrage geleverd aan het handboek “International Labor & Employment Laws”, een uitgave van de American Bar Association (ABA).

12-16 april 2016: onze partner Martine Hoogendoorn heeft deelgenomen aan de Section of International Law (SIL) Spring Meeting van de American Bar Association (ABA) in New York, Verenigde Staten.

28 april 2016: onze partner Wietje de Muinck Keizer heeft gedoceerd op het gebied van “Privacy op de werkplek” ten behoeve van de postacademische opleiding van de VU Law Academy van de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Vrije Universiteit Amsterdam. 

1-5 mei 2016: onze partner Wietje de Muinck Keizer heeft deelgenomen aan het International Labor and Employment Law congres van de American Bar Association (ABA) in Hong Kong, China.

18-21 mei 2016: onze partner Martine Hoogendoorn en senior associate Rachid Aolad-Si M’hammad hebben deelgenomen aan het congres van de International Association of Young Lawyers (AIJA) in Chicago, Verenigde Staten. Rachid heeft, als onderdeel van een internationale panel, een presentatie gegeven over de implementatie van “global policies”.

19-21 mei 2016: onze partner Wietje de Muinck Keizer en onze senior associate Matthijs Roest Crollius hebben deelgenomen aan het jaarcongres van de European Employment Lawyers Association in Praag, Tsjechië.

26 mei 2016: Doorn en Keizer Arbeidsrechtadvocaten heeft in samenwerking met Taxand Nederland een HR Seminar georganiseerd voor onze cliënten en zakelijke contacten, waarin de WWZ (update), de WDBA en de Meldplicht datalekken is besproken.