Status update (juni – oktober 2016)

Onze advocaten geven trainingen in arbeids- en privacyrecht en nemen deel aan congressen in binnen- en buitenland.

13-15 oktober 2016: onze partner Martine Hoogendoorn en associates Rachid Aolad-Si M’hammad en Nicky de Groot hebben deelgenomen aan een congres van de International Association of Young Lawyers (AIJA) in Lille, Frankrijk. Nicky heeft, als onderdeel van een internationale panel, een presentatie gegeven over flexibele arbeidsrelaties.

13 oktober 2016: onze partner Wietje de Muinck Keizer gaf een training in Nederlands arbeidsrecht bij JSB Training and Development (JSB) in Londen, Verenigd Koninkrijk.

16 september 2016: onze partner Wietje de Muinck Keizer en associate Rachid Aolad-Si M’hammad hebben het Privacy jaarcongres van de Vereniging Privacyrecht (VPR) bijgewoond.

11-14 september 2016: onze partner Wietje de Muinck Keizer gaf een training in Nederlands arbeidsrecht bij JSB in Londen, Verenigd Koninkrijk, als onderdeel van de European Employment Law Summer School bij de Oxford University.

23-27 augustus 2016: onze partner Martine Hoogendoorn en associate Nicky de Groot hebben deelgenomen aan het jaarcongres van AIJA in München, Duitsland. Nicky heeft samen met andere arbeidsrechtadvocaten uit verschillende landen een workshop gegeven over arbeids- en immigratierecht en meer specifiek over alle te nemen stappen wanneer werkgevers hun werknemers willen detacheren naar landen binnen en buiten de EU.

30 juni 2016: onze partner Wietje de Muinck Keizer en onze associates Rachid Aolad-Si M’hammad en Nicky de Groot hebben het Nationaal WWZ Evaluatiecongres bijgewoond.

29 juni 2016: onze partner Wietje de Muinck Keizer gaf een training in Nederlands arbeidsrecht bij JSB in Londen, Verenigd Koninkrijk.