Jeroen Meersma

Jeroen Meersma

Advocaat

+31 6 29 77 32 30

j.meersma@denklaw.nl

LinkedIn

Talen

Nederlands, Engels en Duits

Specialismen

Jeroen Meersma adviseert Nederlandse en buitenlandse ondernemingen en werknemers over arbeidsrechtelijke kwesties. Door zijn jarenlange juridische ervaring en managementervaring kent hij de interne belangen, de druk van verwacht resultaat en de uitdaging van veranderingen. Hij kan ondernemingen en werknemers hierin goed begeleiden.

Opleiding en Carriére

Jeroen Meersma studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Groningen en specialiseerde zich in het Privaatrecht en Strafrecht. Jeroen is zijn carrière in 1998 gestart als advocaat bij DLA Piper (toen nog Schut en Grosheide) en later bij Arthur Andersen, gespecialiseerd in ondernemingsrecht en bank- en effectenrecht.

Vanaf 2003 heeft Jeroen diverse managementfuncties vervuld in het bedrijfsleven. De focus van Jeroen lag op verandering en innovatie. Hij heeft zich gespecialiseerd in change management, nieuwe werkwijzen en de psychologie van het veranderen. Jeroen heeft daarbij meerdere reorganisaties geleid.

In 2020 is Jeroen weer teruggekeerd naar de juridische inhoud en houdt hij zich fulltime bezig met arbeidsrecht voor Doorn en Keizer.

Nevenactiviteiten

Jeroen is jarenlang bestuurder geweest van het ondernemingspensioenfonds van Mediahuis.

GEVESTIGD IN AMSTERDAM. ONS WERKVELD IS DE HELE WERELD.

Wietje de Muinck Keizer

WIETJE DE MUINCK KEIZER

PARTNER
Martine Hoogendoorn

MARTINE HOOGENDOORN

PARTNER
Matthijs Roest Crollius

MATTHIJS ROEST CROLLIUS

PARTNER
Jeroen Meersma

JEROEN
MEERSMA

ADVOCAAT